Zákaznícka linka
0948 416 345

Do školy v štýlovom detskom oblečení

12.09.2017

Všetko pre malé slečny

Chodiť do školy môže byť zábavné, ak si dieťa nájde správnu partiu kamarátov a má dobrých učiteľov. Pokiaľ máte doma malú slečnu, ktorá si čoraz viac potrpí na tom, ako vyzerá, zaiste ju pred nástupom do školy potešíte moderným detským oblečením. Nie je ničím nezvyčajným vidieť na oblečení školákov rozprávkové motívy, preto sa mu nebráňte ani vy. Aj vo veľkej štvrtáčke stále bije srdce dieťaťa. Keď viete, že vaša dcéra miluje princezné a iné rozprávkové bytosti, zaobstarajte jej tričko, súpravu na telesnú výchovu alebo čiapku s obrázkom obľúbeného filmového hrdinu. V teplejších dňoch sa zídu nové sukne a legíny, ktorými dcérka ohúri spolužiačky, no s nástupom chladného počasia využije zasa tričká s dlhým rukávom či šaty v kombinácii s hrubšími legínami.

Nie je nič horšie, ako ráno stáť pred šatníkom a nevedieť sa rozhodnúť, čo na seba. Rovnaký problém môže trápiť aj vašu malú slečnu, preto jej pre istotu zaobstarajte pár špeciálnych súprav, ktoré sú dokonale farebne a štýlovo zladené. Zväčša zahŕňajú tričko, sukňu a pančuchy, pretože táto kombinácia pôsobí veľmi dievčensky a deti sú v nej neodolateľné. Podľa povahy vášho dievčatka nakupujte také detské oblečenie, ktoré bude skutočne rado nosiť. Niektoré dievčatá nedajú dopustiť na pestrofarebné obrázky, iné na kvietkovanú módu alebo rôzne nápisy. Taktiež myslite na to, či je vaša dcéra pokojná alebo skôr živšia. V druhom prípade je dobré staviť skôr na športovú módu a elegantné kúsky obliekajte dieťaťu radšej iba pri výnimočných príležitostiach. Podstatné je, aby sa v oblečení cítilo pohodlne.

Oblečenie pre štýlových chlapcov

Aj vytváranie chlapčenského šatníka môže byť poriadne ťažké, našťastie však existujú aj e-shopy , v ktorých vám radi ochotne poradia na infolinke. Zvlášť u chlapcov sa v istom období stretávame s veľmi rýchlym rastom, a preto je dobré do šatníka zaobstarať oblečenie rôznych veľkostí, nielen tej, ktorú chlapec aktuálne nosí. Menší chlapci sa potešia rozprávkovému oblečeniu, starší milujú pruhy, obrázky áut alebo nápisy. Chlapčenské rifle alebo menčestrové nohavice jednoducho skombinujete s elegantnými aj športovými zvrškami a vždy bude výsledok dokonalý. Pre špeciálne príležitosti majte v zálohe elegantnú chlapčenskú košeľu, vestu alebo pletený sveter. Na trávenie voľného času sú ideálne športové tričká, mikiny a tepláky moderných strihov. Mnohé z nich vyzerajú tak svetovo, že sa nemusíte hanbiť, ak si ich váš syn oblečie do školy. Obľúbeným módnym doplnkom sú šiltovky, ktoré sa dajú nosiť v každom ročnom období. Zateplená vesta skvelo nahradí na jeseň aj na jar prechodnú bundu, preto jednu majte vždy v zálohe. Ak sa vám podarí trafiť do vkusu vašich detí, každý deň sa budú tešiť do školy už len preto, že sa každý deň môžu pekne poobliekať. 

Kategórie